PRODUKTTEST

Test: BabySensor Relax

BabySensor Relax er en babymonitor som overvåker babyens puls, oksygenmetning og hudtemperatur, i tillegg til å fungere som en babycall som varsler ved gråt og lyd. BabySensor Relax har også ytterligere funksjonalitet som nattlampefunksjon, whitenoise og overvåking av romtemperatur. Vi har testet Babysensor Relax og i artikkelen under kan du lese våre erfaringer med produktet.

I denne artikkelen:

    (artikkelen inneholder annonselenker)

    Generell info

    Veiledende pris:
    3 950,- (4 250,- med 4G)
    Babycall-funksjon:
    Ja, med varslinger og lydfiler
    Talk-back-funksjon:
    Nei
    Kamera-funksjon:
    Nei
    Romtemperatur:
    Ja
    Annen funksjonalitet:
    Oksygenmetning, puls, estimert kroppstemperatur, nattlys, whitenoise.

    Produkter som kan bidra til å gjøre babytiden litt lettere eller litt mindre stressende er kjærkomne hos de fleste nybakte foreldre, og i en høyteknologisk tid kommer det stadig nye produkter med funksjonalitet man ikke tidligere har vært vant til. BabySensor Relax er et eksempel på et slikt nyteknologisk produkt. For BabySensor Relax er ikke en vanlig babycall, det er riktigere å kalle den en babymonitor, da dens hovedfunksjonalitet er at produktet skal overvåke barnets puls, oksygenmetning og hudtemperatur. I tillegg til dette har produktet funksjonalitet som babycallfunksjon, nattlys, whitenoise og overvåking av romtemperatur. 

    I løpet av en lengre periode har vi brukt BabySensor Relax i ulike situasjoner, hovedsakelig om natten, men også under soving i vogn, både utendørs, på tur eller på café. Sensoren er både brukt på en baby og et småbarn. Merk at vi i Foreldresiden kun har testet BabySensor Relax som en vanlig forbruker hvor vi har sett på produktets overordnede funksjonalitet og brukervennlighet, vi har altså ikke testet sikkerheten eller nøyaktigheten til produktet. 

    Det er viktig å merke seg at selv om produkter som BabySensor Relax kan bidra med nyttig informasjon om barnet, skal det ikke brukes som en erstatning for den vanlige omsorgen og overvåkningen du gir barnet ditt. En kritikk til produkter som dette er at det kan gi en falsk trygghet hos foreldrene og erstatte den normale overvåkningen man ellers ville hatt av barnet. Det er viktig at produkter som dette kun brukes som et supplement til den normale omsorgen og overvåkingen av barnet. 

    Om BabySensor Relax

    BabySensor Relax er et produkt laget av en norsk firebarnsmor med et brennende ønske om å bidra til at foreldre får mer trygghet i baby- og småbarnsperioden. Produktet er relativt nytt på markedet og representerer en innovativ tilnærming til babyovervåkning. I motsetning til tradisjonelle babycalls, som kun fanger opp lyd, overvåker BabySensor Relax også helseparametere som oksygenmetning, puls og hudtemperatur, i tillegg til å tilby tradisjonelle funksjoner som white noise, nattlys og babycallfunksjonalitet.

    BabySensor Relax består av en basestasjon som fungerer som babycall, nattlys og whitenoisehøyttaler, og et armbånd med sensorer som måler barnets helseparametere. Armbåndet kan brukes enten på barnets ankel, håndledd eller overarm. Disse enhetene kobles opp til mobiltelefonen via en app (BabySensor), som fungerer som foreldrenes overvåkingsstasjon. 

    Vårt førsteinntrykk av produktet er at både innpakningen og selve produktet er veldig visuelt tiltalende, og passer godt inn med nåtidens interiørtrender. Både med tanke på fargevalg og materialvalg på selve produktboksen, basestasjonen og sensorarmbåndet som alle er laget i duse farger og med materialer som gir et eksklusivt preg, noe som skiller seg fra mye annet funksjonelt babyutstyr. Selve basestasjonen er holdt i en kald, dus blåfarge med detaljer i beige og imitert skinn, noe som gjør den til et diskret men stilfullt innslag på nattbordet, sprinkelsengen eller barnevognen. Armbåndene kommer i tre ulike størrelser og to ulike farger, begge i en dus og behagelig beigetone, med selve sensoren i en litt mørkere brunfarge. Armbåndene er i tillegg i et mykt og behagelig økotex-sertifisert materiale. 

    I Bruk

    Første gang du skal ta i bruk produktet må du sette det opp med den tilhørende appen. Vi testet BabySensor Relax med iPhone. Vi knotet litt med oppsettet første gangen, men vil berømme appen for gode hjelpetekster både under oppsettet og on-boarding, og flere forbedringer siden første gang vi tok den i bruk. Appen er relativt brukervennlig med et lyst og innbydende design, samt tydelige knapper og enkel navigasjon. I appen kan du se barnets puls, oksygennivå, hudtemperatur, romtemperatur og beregnet kroppstemperatur, i tillegg til at du kan styre nattlys, white noise og babycall-funksjonen. Vi går mer i detalj om appens funksjoner og varslinger i et eget avsnitt senere i artikkelen.

    Med produktet følger det med 3 armbånd i ulike størrelser, tilpasset barn fra 0-5 år. Armbåndene er laget i et mykt og litt elastisk materiale og festes med myk borrelås enten rundt babyens håndledd, ankel eller overarm. Denne fleksibiliteten gir mulighet til å tilpasse bruken slik at armbåndet er mest mulig komfortabelt og minst mulig forstyrrende for barnet. Selve sensoren har et lite lys som kan virke forstyrrende på babyen om natten, så vi har foretrukket å feste sensoren på babyens ankel, hvor det både er ute av syne og mindre tilgjengelig for barnet å kunne ta det av. 

    Armbåndet på babyens fot oppleves komfortabelt og forstyrrer ikke babyen

    Sammenlignet med lignende produkter synes vi utformingen av armbåndet og sensoren har flere fordeler; først og fremst virker armbåndet å være komfortabelt for babyen, og det passer godt både på små babyer som på større barn (armbåndet passer til og med på mammaen her i huset). Dette betyr at BabySensor Relax har meget lang brukstid, fra nyfødttiden og langt inn i barneårene. Armbåndet sitter relativt godt, spesielt på små barn, hvor vi opplever at konkurrerende produkter kan være vanskelig å feste på bittesmå babyføtter og kan falle av om barnet beveger seg mye. 

    Armbåndet her på en 4-åring

    Basestasjonen kan plasseres der babyen sover om du ønsker å bruke den som babycall, nattlys eller white noise. Den kan også stå på foreldresoverommet og fungere som en indikator på babyens velvære ved å lyse rødt ved varsler. Den gir imidlertid ikke lydsignaler, og derfor har vi foretrukket å kun forholde oss til appen for varslinger. Basestasjonen kan også brukes som ren basestasjon ved å deaktivere nattlys og varsellys. 

    Basestasjonen har relativt god rekkevidde til armbåndet, men systemet krever god internettforbindelse for å fungere optimalt. I et stort hus med varierende wifi-dekning opplevde vi at armbåndet noen ganger mistet kontakt med basestasjonen, selv om de var plassert i samme rom (noe vi antar er på grunn av avstanden til routeren).  Imidlertid har man med dette systemet mulighet til å kjøpe et 4G-abonnement, slik at du kan bruke systemet hvor som helst uten krav om Wifi, og har du da problemer med internettforbindelsen vil enheten automatisk gå over på 4G. Dette er en fordel som skiller BabySensor Relax fra andre babymonitorer som baserer seg på app og wifi, og som gjør at du også kan bruke sensoren og babycallen på tur og på reise. 

    Funksjoner

    BabySensor Relax er et produkt med svært mange ulike funksjoner. Produktet er både en monitor av barnets helseparametere, som oksygenmetning, puls og hudtemperatur, i tillegg til at det tilbyr ekstra funksjonalitet som white-noise og babycall-funksjon. Hovedfunksjonaliteten er imidlertid helseovervåkingen, og vi ser derfor på white-noise og baby-call funksjonaliteten som bonusfunksjoner. 

    Overvåking av helseparametere:

    Appen overvåker tre helseparametere hos barnet; oksygenmetning, puls og hudtemperatur (sett i sammenheng med romtemperaturen). Måleintervallet varierer for de ulike parameterne: oksygenmetning, hudtemperatur og romtemperatur måles hvert 15. minutt, mens pulsen oppdateres hvert 20. sekund. Appen har forhåndsdefinerte normalverdier for disse parameterne og varsler hvis noen av verdiene faller utenfor disse grensene.

    Normalverdiene i appen er tilpasset sovende barn i alderen 0-6 måneder og justeres automatisk når barnet blir eldre (du legger inn barnets fødselsdato ved oppsett). En fordel er at du selv kan justere disse grenseverdiene i appen, noe vi har vært nødt til å gjøre da vi opplevde at vårt barn hadde høyere puls enn normalinnstillingene, særlig ved korte våkenstrekk i løpet av natten, og vi hadde derfor noen netter med justeringer og uønskede varslinger, før vi fant innstillinger som fungerte for vårt barn. 

    Som nevnt måles oksygenmetning og hudtemperatur hvert 15. minutt, mens puls oppdateres hvert 20. sekund. Det kan derfor ta litt tid fra du tar armbåndet på, til målingene vises i appen, og likeså fra en eventuell måling utenfor normalområdet oppdateres til ny verdi. Noen ganger kan det oppleves litt stressende, fordi en eventuell “rød” måling kan bli stående i appen i 15 minutter før den oppdateres. Oksygenmetning kan for eksempel påvirkes av om barnet ligger på armen eller foten der armbåndet er, og kunne gi en unøyaktig måling utenfor normalområdet. På puls har vi opplevd noen sporadiske feilmålinger med veldig høye eller lave verdier som utløste alarmer, noe som er ganske vanlig ved de fleste pulsmålere (du har kanskje sett det på din egen pulsklokke), men som raskt justerte seg tilbake til normalverdiene. Ved enkelte anledninger opplevde vi også at appen fortsatte å vise puls etter at armbåndet var tatt av, før den etter hvert registrerte at armbåndet var fjernet og det virker å være en viss forsinkelse i dataoverføringen fra armbånd til app. Dersom armbåndet faller av kan det derfor ta litt tid før appen sender et varsel om det.

    Måling av hudtemperatur er en funksjonalitet vi i utgangspunktet var veldig positive til, da det kan gi en pekepinn om barnet er for varmt, for kaldt eller for eksempel har feber. Hudtemperaturen kombinert med romtemperaturen lar appen gjøre en beregning på kroppstemperaturen til barnet, men her spiller mange ytre faktorer inn, og dessverre opplever vi at denne funksjonaliteten ikke fungerer like godt i praksis. Årsakene til dette er flere. Romtemperatursensoren kan være upresis, særlig når basestasjonen lader, og vi har sett opptil 10 grader høyere enn reell temperatur. Som følge av dette har vi vært nødt til å slå av romtemperaturvarsler når basestasjonen er til lading. Når basestasjonen ikke lader, er målingene mer nøyaktige, men fortsatt ofte noe høyere enn den faktiske temperaturen i rommet. Hudtemperaturen påvirkes også av eksterne faktorer som dyner eller annen påkledning, noe som gjør at beregnet kroppstemperatur ofte ikke gir et realistisk bilde av barnets faktiske temperatur. Når romtemperaturen da sees i sammenheng med barnets hudtemperatur, kan man få en alarm om at barnet er for kaldt eller for varmt basert på uriktig grunnlag. Vi anerkjenner imidlertid at funksjonaliteten kan være nyttig dersom man under samme omgivelser ser på sensoren at barnet er varmere eller kaldere enn det pleier. At temperaturmålingene påvirkes av ytre faktorer, informeres det også tydelig om i appen, noe som er positivt. 

    Ved utendørs bruk på vinterstid har vi også vært nødt til å slå av temperaturvarslinger, da appen ikke lar deg justere grenseverdiene til under 0 grader. Det ville vært nyttig å kunne stille inn en grenseverdi på for eksempel -10 grader, da dette er anbefalt som trygg temperaturgrense for at barn skal kunne sove utendørs om vinteren.

    Oppsummert opplever vi at målingene av romtemperatur og beregnet kroppstemperatur har endel feilmarginer og derfor begrenset praktisk verdi. På grunn av disse feilmarginene føler vi at produktet kunne vært vel så godt godt uten disse funksjonene, men de er "nice to have” og fine bonus-funksjoner gitt riktige omstendigheter. 

    Det er viktig å merke seg at BabySensor Relax ikke er godkjent som medisinsk utstyr, og er ikke ment for å forhindre eller diagnostisere sykdom. Den er ment som et hjelpemiddel som gir foreldre ekstra trygghet, men kan ikke erstatte vanlig omsorg og oppfølging av barnet.

    White-noise og nattlys: 

    Basestasjonen har to funksjoner vi er svært begeistret for: nattlys og white noise. Disse funksjonene gir produktet en merverdi utover sensorfunksjonene, og kan brukes gjennom hele barndommen. Den praktiske stroppen på basestasjonen gjør det enkelt å feste den til vognen, sprinkelsengen eller sette den på en kommode i nærheten.

    Nattlyset kan skrus av og på gjennom appen, eller direkte på basestasjonen, og har en behagelig varm tone som gir akkurat nok lys til for eksempel amming eller som trygghet for mørkeredde barn, uten å være forstyrrende. Man kan enkelt justere styrken på nattlyset i appen. 

    White-noise er noe mange småbarnsforeldre sverger til, da det kan bidra til at barn sover bedre og maskere andre forstyrrende lyder fra omgivelsene. BabySensor Relax tilbyr en beroligende lyd av bølgeskvulp, som egentlig faller under kategorien “pink noise” (mens statiske lyder typisk kalles “white noise”). Selv om det ikke er mulig å justere volumet på lyden, opplever vi at det forhåndsinnstilte volumet er helt passe – faktisk så søvndyssende at vi selv også blir litt trette av det subtile bølgeskvulpet. Og et stort pluss er at med basestasjonens gode batterikapasitet holder den hele natten, selv med white noise aktivert. Vi skulle imidlertid gjerne hatt muligheten til å velge mellom flere lydspor for å kunne variere etter behov. En begrensning å merke seg er imidlertid at babycall-funksjonen ikke kan brukes samtidig som white-noise-funksjonen er aktiv. 

    Babycall-funksjon: 

    Basestasjonen til BabySensor Relax har også en babycall-funksjon, men denne fungerer litt annerledes enn tradisjonelle babycalls. I stedet for å gi kontinuerlig bakgrunnslyd, varsler appen ved oppdaget lyd, og du må deretter aktivt åpne appen og spille av et lydklipp for å høre hva slags lyd som ble registrert. I appen kan du justere sensitiviteten på mikrofonen, noe som er en fordel. Vi har imidlertid erfart at mikrofonen ikke alltid fanger opp alle lyder, selv med sensitiviteten satt på høyeste nivå. For eksempel ble hosting ikke registrert, mens gråt ble fanget opp. Vi savner talk-back-funksjon som man ofte finner på tradisjonelle babycaller. Merk at babycall-funksjonen ikke kan brukes samtidig som white-noise-funksjonen er aktiv, noe som er en begrensning. 

    Sammenlignet med en tradisjonell babycall, der man hele tiden kan høre hva som skjer, opplever vi babycallfunksjonen på BabySensor Relax som mindre brukervennlig. Å måtte gå gjennom flere steg – låse opp telefonen, åpne appen, og spille av lydklippet – for å vurdere situasjonen blir raskt upraktisk. Mange ganger kan det dreie seg om noe ubetydelig, som et lite gjesp, mens andre ganger kan det være gråt som krever at du går inn til barnet. Dette fører også til forsinkelser, både fordi det tar tid før varslingen når deg, og fordi selve prosessen med å spille av lydklippet tar tid. 

    Babycall-funksjonaliteten gir definitivt produktet merverdi, men etter vår mening er den ikke godt nok utviklet til å erstatte en tradisjonell babycall, og vi har foretrukket å bruke en tradisjonell babycall i stedet. Når det er sagt, mener vi at babycall-funksjonaliteten først og fremst er en bonusfunksjon, og ikke et kjernetrekk ved BabySensor Relax. Selv om vi ikke har brukt denne funksjonen til daglig, har den vært veldig praktisk å ha tilgjengelig i situasjoner der vi ikke har hatt en vanlig babycall – for eksempel på besøk eller på reise! (Merk at det krever 4G-abonnement for å bruke produktet uten WiFi)

    App og Varslinger

    BabySensor Relax-appen har et pent og brukervennlig design med lyse, nedtonede farger som gjør den behagelig å bruke. Knappene er tydelige og de fleste funksjonene er lett tilgjengelige. Vi vil også berømme appen for en god onboarding-prosess med hjelpetekster som veileder deg gjennom appens funksjonalitet.

    Hovedskjermen i appen gir en rask oversikt over status, og lar deg enkelt skru av og på nattlys, white noise, babycall og sjekke batteristatus. For mer detaljert informasjon om barnet kan du navigere til en egen skjerm som viser helseparametere som puls, oksygennivå, hudtemperatur, romtemperatur og beregnet kroppstemperatur.

    I det store og det hele er dette en enkel og oversiktlig app, men den har noe forbedringspotensiale når det kommer til ytelse. Vi har opplevd at appen henger seg opp fra tid til annen, for eksempel ved bruk av babycall-funksjonen når det kommer mye lyd etter hverandre, eller tregheter ved aktivering av whitenoise eller nattlys, og restart av appen har vært nødvendig. Dette har vært et lite irritasjonsmoment. Enkelte begreper i appen er ikke alltid like intuitive (for eksempel ordet "sende" når man skal legge til et barn), og noen innstillinger kan være litt vanskelige å finne siden de er lagt to ulike steder i appen, men dette blir man raskt kjent med. På den positive siden har utviklerne gjort en kontinuerlig innsats for å forbedre appen, og vi har sett mange gode oppdateringer siden vi begynte å bruke den. Dette viser at appen stadig blir bedre, og at utviklerne lytter til brukernes tilbakemeldinger.

    BabySensor-appen varsler når noen av de overvåkede parameterne – puls, oksygennivå, hudtemperatur eller romtemperatur – går utenfor normalområdet. Varslene er delt inn i to kategorier, gule og røde, avhengig av alvorlighetsgrad. Normalverdiene er forhåndsinnstilt for barn 0-6 måneder, men kan også tilpasses manuelt hvis man ønsker.

    Du kan motta varslinger på tre ulike måter: som lydvarsler i appen, som vibrasjon i appen, og som lysindikasjon på basestasjonen. Hvilke typer varsler du ønsker å aktivere, og hvilke parametere du ønsker varsler på, kan enkelt justeres i appen. Lydvarslingen består av en kort melodi som er tilstrekkelig intens til at vi har våknet av den, men merk at den skrur seg av automatisk etter en relativt kort periode, så sover du veldig tungt kan du risikere å ikke våkne av varslingen. Volumet på varslingen følger volumet på telefonen din, så det er viktig å huske å ikke ha lydløsmodus aktivert, og å gi appen tilgang til å varsle selv om "Ikke forstyrr"-modus er på.

    Selv om basestasjonen har varslingsfunksjon ved hjelp av lys, er du avhengig av en mobiltelefon med appen installert for at systemet skal fungere. Vi savner muligheten til å bruke basestasjonen som en frittstående varslingsenhet, da det kan føles usikkert at varsler er avhengig av at mobilen har batteri og riktig lydinnstilling gjennom natten. For eksempel gir de fleste tradisjonelle babycalls intense varslinger hvis batteriet er på vei til å gå tomt, noe BabySensor Relax ikke kan gi på vegne av telefonen. 

    Armbåndssensoren måler puls hvert 20. sekund, mens oksygennivå, hudtemperatur og romtemperatur oppdateres hvert 15. minutt. Dette betyr at det kan ta opptil 15 minutter før endringer i helseparametrene registreres i appen og utløser en varsling. På samme måte kan det ta flere minutter før appen varsler dersom armbåndet er inaktivt, for eksempel hvis det er tomt for batteri eller har falt av. Det er viktig å merke seg at BabySensor Relax ikke er et medisinsk produkt, og det er ikke ment å fungere som et akutt varslingssystem. Det kan ikke varsle om alvorlige situasjoner som pustestopp. Produktet er først og fremst ment som et hjelpemiddel for å overvåke mindre akutte endringer. Disse målingene kan gi nyttig informasjon, men det viktigste er fortsatt å bruke sunn fornuft og selv følge med på barnet.

    Annonse:

    Styrker

    • Omfattende helseovervåking: Overvåker puls, oksygenmetning og hudtemperatur. 
    • Justerbare grenseverdier og varslinger: Du kan justere grenseverdiene for helseparametrene selv, og hvilke type varslinger du ønsker. 
    • Pent og moderne design: Både basestasjonen og armbåndene har et tiltalende design med duse farger og materialer som passer inn i moderne hjem.
    • Komfortabelt sensorarmbånd med lang brukstid: Armbåndet kan festes rundt babyens håndledd, ankel eller overarm, for å finne den beste plasseringen for ditt barn, og med tre ulike størrelser på armbåndet kan det brukes langt inn i barneårene
    • White-noise funksjon: Kan bidra til bedre søvn hos barnet, og er nyttig både på farten og hjemme.
    • Nattlys-funksjon: Behagelig nattlys som er praktisk både til nattlige ammestunder og til mørkeredde barn, noe som gir bruksverdi langt inn i barneårene. 
    • Romtemperatur-sensor: Gir en pekepinn på romtemperaturen, eller utetemperaturen dersom basestasjonen brukes utendørs. 
    • Estimert kroppstemperatur: Kan gi en pekepinn på barnets kroppstemperatur. 
    • God batterikapasitet: Basestasjonen har god batterilevetid selv med white noise aktivert.
    • Kan brukes overalt: Med mulighet for 4G (må kjøpes i tillegg), kan du bruke produktet hvor som helst uten å være avhengig av WiFi. 
    • Lang brukstid: Babysensoren passer både små og store og kan brukes mer eller mindre gjennom hele barndommen. I tillegg har produktet funksjoner som whitenoise og nattlys som også vil kunne være nyttige i mange år fremover, selv om man ikke lenger ønsker å benytte sensorarmbåndet. 
    • Kan deles med andre: Flere kan ha tilgang til basestasjon og sensor fra egen app. 

    Svakheter

    • Avhengig av mobilapp: Produktet krever tilgang til mobil med appen for å fungere, noe som kan oppleves mer usikkert enn et eksternt varslingssystem, for eksempel hvis telefonen går tom for batteri eller er satt til lydløs.
    • Ikke optimal babycall-funksjon: Babycall-funksjonen gir ikke kontinuerlig lyd, men varsler kun ved lyd og krever at du aktivt åpner appen for å lytte på opptak. Dette kan være upraktisk. Den har heller ikke talk-back-funksjon, og fanger ikke alltid opp all lyd. 
    • White Noise og baby-call kan ikke brukes samtidig
    • Upresise hud- og romtemperaturmålinger: Hudtemperatur og romtemperaturmålinger påvirkes av eksterne faktorer som påkledning, dyne eller at basestasjonen er til lading. 
    • Noe ytelsesproblematikk: Appen har noe forbedringspotensial når det gjelder ytelse. 
    • Ingen varsler om mobilen går tom for strøm: Appen varsler ikke om mobiltelefonen går tom for strøm. Det er også viktig å huske å ikke ha mobilen på lydløs.
    • Krever god internettforbindelse: Med stor avstand til router kan man oppleve at basestasjon og armbånd mister kontakt (gjelder ikke dersom man har 4G-abonnement)
    • Litt kort varslingslyd: Varslingslyden er intens, men varer i en begrenset tid, slik at alle vil kanskje ikke våkne av den. 

    Konklusjon

    BabySensor Relax tilbyr et innovativt produkt med svært mye funksjonalitet. Produktet utmerker seg med et gjennomtenkt design på både armbånd og basestasjon, som ser bra ut og fungerer godt i praksis. Overvåkningen av puls og oksygenmetning er kjernen i BabySensor Relax sin funksjonalitet, men det skilter også med praktiske funksjoner som nattlys og whitenoise som gir produktet betydelig merverdi, og skiller BabySensor fra lignende produkter. 

    Likevel har produktet noen begrensninger. Kropps- og romtemperaturmålingene fungerer ikke optimalt, og babycall-funksjonen er noe komplisert i bruk sammenlignet med tradisjonelle babycalls. Vi opplever derfor at disse funksjonene har begrenset praktisk verdi. Appen har forbedringspotensiale når det gjelder ytelse, og avhengigheten av mobilappen bidrar til en viss usikkerhet i forhold til varslinger. Vi savner derfor muligheten til å få varsler direkte fra basestasjonen uten mobilen.

    Samtidig er det flere fordeler ved produktet: det er fleksibelt i bruk, pent designet og gir nyttige tilleggsfunksjoner som white noise og nattlys som kan brukes gjennom hele småbarnsperioden. Armbåndssensoren har også meget lang brukstid langt inn i barneårene, og god passform på både små og store. Selv om BabySensor Relax ikke er et medisinsk produkt, og ikke skal brukes som en erstatning for foreldretilsyn, kan det gi nyttig informasjon om barnet. 

    Alt i alt er BabySensor Relax en interessant løsning for foreldre som ønsker ekstra innsikt i babyens helseparametere, men produktet bør brukes som et tillegg til, og ikke en erstatning for, den tradisjonelle omsorgen. 

    BabySensor Relax kan kjøpes hos Mimmis.no her.

    Annonse: